woensdag 20 februari 2013

Kennismaken met training 'Invloed vanuit het midden'


Inleiding
Mensen op ‘Midden-posities’ in organisaties, zoals teamleiders, coördinatoren en midden managers, bevinden zich vaak op een schakelpunt in een complex en ingewikkeld krachtenveld. Zij ervaren veel verantwoordelijkheid en beperkte bevoegdheid. Daarbij hebben ze te maken met veel betrokkenen met veelal tegengestelde belangen. Hun opdracht is zelden helder en eenduidig (laat staan SMART) en hun invloed moeten ze vaak op een meer informele manier uitoefenen.

De training
Tijdens de training staat het krachtenveld van Top, Onder, Collega’s en Externen waar Midden zich voortdurend in bevindt centraal. Aan de hand van een ManagementGame breng je op een interactieve manier je eigen krachtenveld en de effectiviteit van jouw interactie hiermee in kaart.

In actieve intermezzo’s leer je je invloed in dit krachtenveld te vergroten. Je krijgt tools aangeboden om effectief om te gaan met belangentegenstellingen en helder te zijn in de communicatie met je omgeving.

Kortom, een praktische training die je helpt het krachtenveld beter te beïnvloeden zodat je jouw rol als Middenmanager effectiever en met meer plezier invult.


Praktisch
Op 5 maart kun je tegen een gereduceerd tarief kennismaken met dit programma. De kosten voor deelname aan deze dag zijn € 95,- excl. btw. De training vindt plaats bij Duinzigt, Rhijngeesterstraatweg 40D in Oegstgeest en duurt van
9.30 tot 16.00.


Neem voor aanmelding of vragen contact op via martijn@druide-leren.nl. Meer informatie op www.krachtvanhetmidden.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten